Promotiemateriaal

Wil jij 'Het Grootste Diner' mee verspreiden of organiseer je zelf een etentje? Dan vind je hier logo's, tekstjes en ander promotiemateriaal.

Logo 'Het Grootse Diner'

Affiche 'Doe mee aan het Grootse Diner' 

Wat is het Grootste Diner en waarom doen we het? We leggen het uit in één A4-tje.

Versier je tafel met een toile cirée geïllustreerd door Eva Mouton

Vanaf januari 2020 kan je in diverse winkels een toile cirée kopen met de illustraties van Eva Mouton. Het tafellaken wordt geproduceerd en verdeeld door de Belgische KMO Finesse. De opbrengst van de verkoop wordt aan Rikolto geschonken. “Mensen bewust maken dat je een correcte prijs moet krijgen voor een product, dat is als lokale fabrikant volledig mijn verhaal”, zegt ondernemer Jan De Cuyper.

Hier kan je de toile cirée kopen:

www.rolutex.be

www.cosyhouse.be

Thomas, Kuringersteenweg 394, Hasselt (www.thomas.be)

Maak je eigen placemats

Dat kan heel eenvoudig: download de pdf en druk af op A3 formaat. Er wordt meteen gebabbeld over lekker eten en met wat kleurpotloden erbij gaan ook de kinderen aan de slag met lekker eten voor mens en planeet.

Beschik je zelf over promotiekanalen?

In de afgelopen weken verschenen we in De Standaard, De Bond, Raak, Femma, Vrouwen met Vaart en Mo. Dat gaf een hele positieve vibe en hoe meer lawaai, hoe liever. Ook jij en jouw organisatie kunnen hier een belangrijke rol in spelen. Wil je ons steunen? Promoot Het Grootste Diner dan in je nieuwsbrief, je social media en/of op je website. We leveren je met plezier het materiaal aan. Contacteer femke.vanvaerenbergh@rikolto.org en vertel haar wat je nodig hebt. Hieronder vind je alvast enkele banners, misschien zit het juiste formaat voor jouw kanaal er al bij? Heb je nog een ander idee of voorstel? Vertel het ons dan zeker. Het Grootste Diner is van iedereen, alleen samen kunnen we er echt iets van maken.